Rannahooaja avas Paides Suvevolle võistlussari

Anne Põder
Copy

Eile õhtul kogunesid Paide rannaspordikeskuse juurde liivaväljakutele harrastusvõrkpallurid üle kogu Järvamaa, et osa saada selle suve esimesest Suvevolle turniirist.

Võistlust korraldaval Paide võrkpalliklubi treeneril Piret Reinfeldil oli siiralt hea meel, et Pizzakioski Suvevolle etapile oli mängima tulnud 51 võrkpallihuvilist: 32 meest ja 19 naist.

Reinfeld selgitas, et koos võrkpallitreenerite Kadri Toomi ja Villi Vantsiga jagas ta võistlejad  võimalikult võrdsetesse võistkondadesse.

Võistlustulle asus viis naiskonda ja kaheksa meeskonda. Iga võistkonnas oli neli liige, vaid üks naiskond pidi läbi ajama kolme mängijaga.

Mehed mängisid kahes alagrupis turniirisüsteemis paremuse selgeks ja asusid siis omavahel kohti välja mängima. Naised mängisid kõik omavahel läbi.

Mängud kestsid kolm ja poolt tundi. Reinfeldi sõnul oli ilm päikseline ja kuiv, kuid palli käsitsemise tegi raskemaks hooti puhunud tugev tuul.

Naiste turniiri võitsid seekord Maie Bernhard, Krislin Vorkoja, Elizabeth Kattai ja Fransiska Malmre.

Meeste arvestuses panid oma paremuse maksma Veiko Tihemets, Aksel Õunapuu, Kristofer Virkoja, ja Henri Härma.

"Pean siiski ütlema, et sellel turniiril kaotajaid pole. Hea mängukogemuse ja rohkelt elavaid elamusi said kõik osalejad. Selleks ongi see turniir ellu kutsutud, et anda kõigile võrkpalliharrastajatele võimalus mängu proovida," lausus Reinfeld.

Ta lisas, et Suvevolle teine etapp saab toimuma juba järgmisel teisipäeval Paide tehisjärve rannaspordikeskuse liivaväljakutel kell 18 õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles