Kaks loodusfotograafi valisid Vereta Jahiks Järvamaa

Urmas Glase
Copy
Karu Järvamaal metssigade söögikohas jahinädalavahetuse viimasel õhtul kell 22.14. Tabamus on saavutatud varitsuse käigus.
Karu Järvamaal metssigade söögikohas jahinädalavahetuse viimasel õhtul kell 22.14. Tabamus on saavutatud varitsuse käigus. Foto: Jarek Jõepera

Vereta Jahi mais olnud kevadisel fotovõistlusel valis 44st konkursil osalenust kaks – looduspiltnikud Ingmar Muusikus ja Jarek Jõepera – jahipaigaks Järvamaa.

Paidelane Ingmar Muusikus ütles, et seekordne Vereta Jaht läks üsna tavapäraselt. «Oli palju nurjumisi ja mõni väiksem õnnestumine. Läksin valel ajal ja vales suunas, käisin tühjas rabas,» lausus ta.

Muusikus liikus fotojahi nädalavahetusel Lõuna-Kõrvemaal, Albu ja Vargamäe kandis kuni Roosna-Allikuni. Muusikus sõnas, et helgem hetk oli siis, kui õhtul kaks noort põtra tulid ja vaatasid ühele poole ja teisele poole. Sai teha korraliku sessiooni ja häid kaksikportreesid. «Käravete all ajas suur sokk väiksemat oma territooriumilt ära ja nad liikusid täpselt minu auto poole. Enne minuni jõudmist jäi noorem sokk seisma, ähkis umbes kümme minutit nagu pikamaajooksja pärast distantsi läbimist,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles