Seidla Kila-kola antiigilaat toimub!

Urmas Glase
Copy
Seidla laada korraldaja Mati Raal kinnitas, et koroona kiuste toimub antiigihuviliste seas populaarne kila-kola laat ka tänavu, kuid täita tuleb rangemaid nõudeid.
Seidla laada korraldaja Mati Raal kinnitas, et koroona kiuste toimub antiigihuviliste seas populaarne kila-kola laat ka tänavu, kuid täita tuleb rangemaid nõudeid. Foto: Kuido Saarpuu

Seidla Kila-kola antiigilaada korraldaja kinnitas, et populaarne laat toimub 4. juulil mõisapargis nagu varem plaanitud, kuid erilise tähelepanuga järgitakse vabariigi valitsuse seatud piiranguid.

Seidla laada korraldava OÜ Tsunftijänes juhatuse liige Mati Raal kinnitas, et on terviseametiga pidanud läbirääkimisi: "Ameti seisukoht on, et kui oskame ja suudame korda pidadada ning tagada kehtivate nõuete täitmise, siis nemad takistusi ei näe. Iseasi, kui vabariigi valitsus vahepeal olukorrast lähtuvalt nõudeid karmimaks ei muuda. Siis tuleks uuesti plaanid üle vaadata."

Raali sõnul lubatakse platsile kauplejaid ja ostjaid korraga maksimaalselt 1000 inimest ning piirangute tõttu lubatakse müüjaid laadaalale ühe sõiduki kohta kaks inimest. "Müüjad peavad olema valmis olema kohal enne ostjate saabumist ning lahkuma peale laada lõppu.  Samuti peavad kannatlikkust varuma külastajad."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles