Tavapärane rongiliiklus Lelle ja Viljandi vahel on taastunud

Järva Teataja
Copy
Rong.
Rong. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kuna remonttööd Lelle-Türi raudteelõigul on edenenud plaanikohaselt, saavad rongid alates esmaspäevast seal taas sõita, lisatakse ka täiendavaid väljumisi, millega taastub tavapärane sagedus Tallinnast Rapla, Türi ja Viljandi suunal.

„Enam kui kuu aega on Lelle ja Viljandi vahel tulnud kasutada asendusbusse, seda suurem on rõõm, et saame alates esmaspäevast reisijaid taas täielikult rongidega teenindada,“ ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. „Kuna remonttööd veel kestavad ja kiirus sellel lõigul on piiratud, tuleb arvestada mõne minuti võrra pikema sõiduaja ning muutunud väljumisaegadega. Kiiremaks muutub rongiliiklus aasta lõpus.“

Ronnie Kongo lisas, et kuigi tööd kestavad edasi veel mõnda aega, saab alates esmaspäevast teenindada reisijaid Tallinnast Viljandini välja kogu teekonna ulatuses rongidega. „Seetõttu lisame sõiduplaani ka väljumisi – Tallinnast Viljandisse saab alates esmaspäevast taas viiel korral päevas, Türile üheksal korral ning Raplasse 17 korral päevas.“ (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles