Rannavolle tippüritus tuleb sel suvel Paides

Anne Põder
Copy
Järvalastel on hea võimalus rannavolle Eesti meistrivõistlustel kaasa elada kohaliku taustaga mängijale Urmas Piigile.
Järvalastel on hea võimalus rannavolle Eesti meistrivõistlustel kaasa elada kohaliku taustaga mängijale Urmas Piigile. Foto: Germo Aabla

Sel nädalavahetusel Rakveres alguse saav rannavolle grand prix jõuab 15. ja 16. augustil Paidesse, kus mängitakse karikasarja viimane, viies etapp ja ühtlasi jagatakse välja Eesti meistritiitlid.

Nii nagu kolmel eelmisel aastal, tuuakse ka seekord  rannavõrkpalli tarvis Paide kesklinna tonnide viisi liiva, et rajada kaks liivaväljakut.

Võistluste üks korraldajaid, Veiko Tihemets, ütles, et Tariston toob linna selleks puhuks 600 tonni liiva. "See on peenem sõelutud liiv, mis kasutatakse hiljem ära teede liivatamiseks," lausus ta. "Põhimõtteliselt võrkpallurid laenavad seda liiva paariks päevaks ja annavad siis tagasi."

Tihemets selgitas, et linna tuleb kaks väljakut: ühel mängivad mehed ja teisel naised. "Kaks väljakut on kasutuses ka tehisjärve rannaspordikeskuses ning vajadusel saab seal kasutusele võtta veel kolmandagi väljaku," ütles ta.

Kuna augustis pole enam otsest keeldu ka pealtvaatajatele, peaks võrkpallilahingud kujunema huvitavaks meelelahutuseks. Seda enam, et Paidesse tõotab kohale tulla kogu Eesti paremik, sest just sel etapil jagatakse välja rannavõrkpalli meistritiitlid.

Järvalastel on põhjust pöialt hoida ennast võistlussarja kirja pannud Jade Šadeikole ja Urmas Piigile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles