Volletajad müttasid märjas liivas

Anne Põder
Copy
Naiste omavaheline mõõduvõtt kujunes rannas külalltki pingeliseks.
Naiste omavaheline mõõduvõtt kujunes rannas külalltki pingeliseks. Foto: Gertrud Alatare

Eesti suvevollesarja II etappi kogunes Paide rannaspordikeskusesse mängima 22 naist ja 31 mees. Sedapuhku ei suutnud nad liivaväljakutel tolmu üles keerutada, sest eelnevate päevade vihmahood olid palliplatsid märjaks piserdanud.

Sarja kohapealne eestvedaja Piret Reinfeld ütles, et poolsada osalejat pilves ja vihmase ilma kiuste kokku saada, oli Paide kohta hea tulemus. "Pean ilmataadile kummarduse tegema, sest suurem osa võrkpalliõhtust oli mõnusalt soe ja niiske, pilveluugid avanesid vaid korraks," märkis ta.

Reinfeld moodustas võistkonnad eelmise turniiri reitingu järgi. Naistel astus võistlustulle kolm kolmeliikmelist ja kolm neljaliikmelist võistkonda, kes omakorda paigutati kahte alagruppi. Alagruppide parimad pääsesid poolfinaalidesse ja seejärel juba kohamängudesse.

Pärast nelja ja poolt tundi tasavägiseid mänge, said E-Piima nime kandnud osavõistluse võitjatena pjedestaalile astuda Gertrud Alatare, Kirsi Tamsalu ja Krislin Virkoja.

Suvevolle Paide II etapi parimad naiskonnad.
Suvevolle Paide II etapi parimad naiskonnad. Foto: Kadri Toom

Teise kohaga lõpetasid turniiri Nele Mangmann, Elizabeth Kattai, Lizete Pukk ja Kelly Nägelik. Kolmanda koha võitlesid välja Maie Bernhard, Maive Sibul, Ireen Lehtmets ja Anete Kõiv.

Reinfeld selgitas, et meeste turniiril moodustas ta kaks nelja võistkonnaga alagruppi, kes mängisid ühe geimi 25 punktini. Alagruppide parimad pääsesid poolfinaalidesse ja sealt kaudu püüdma auhinnakohti. "Meeste kõik kohamängud olid tõeliselt tasavägised ja põnevust jagus lõpuminutiteni välja," märkis at. Õnn võitjatena pjedestaali kõrgeimale astmele astuda saatis seekord Veiko Tihemetsa, Mait Kohki ja Erjo Parist. 

Suvevolle Paide II etapi parimad meeskonnad.
Suvevolle Paide II etapi parimad meeskonnad. Foto: Gertrud Alatare

Teise koha saavutasid Henri Härma, Ain Kanne, Janar Lehtniit ning Hannes Reino-Alberi. Kolmanda kohani jõudsid Alar Eelsaar, Tavo Taim, Sander Ollino ja Kevin Kinev.

Meeste edetabelit Järvamaal juhib Veiko Tihemets 28 punktiga. Talle järgnevad Henri Härma 26 ja Aksel Õunapuu 22 punktiga.

Reinfeld märkis, et teisipäevase volleõhtu tegid tujuküllasemaks kohalikud Paide diskorid kollektiivist Penthaus, kes tulid randa plaate keerutama.

Suvevolle kolmas etapp ootab ees juba järgmisel teisipäeval kell 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles