Õpetajaid ootab veel paar päeva preemiakonkurss

Kuido Saarpuu
Copy
Uue meetmega on kavas toetada põllumajandustoodete töötlemise ja turustamisega tegelevaid ettevõtteid kuni 25 000 euroga.
Uue meetmega on kavas toetada põllumajandustoodete töötlemise ja turustamisega tegelevaid ettevõtteid kuni 25 000 euroga. Foto: Margus Ansu

Järvamaa omavalitsuste liit annab parimate õpetajate tunnustamiseks välja kolm preemiat: aasta õpetaja, noore õpetaja ning klassiõpetaja ja koolieelse lasteasutuse õpetaja preemia. Taotluste esitamise tähtaeg on 15. juuni kell 1.

Järvamaa hariduspreemia on asutatud 1998. aastal ja seda antakse laureaatidele üle igal sügisel enne õpetajatepäeva. Preemia eesmärk on tähtsustada ja teadvustada õpetaja rolli, tunnustada ja tutvustada üldsusele kooli- ja lasteaiaõpetajaid, haridusasutuste juhte, hariduselu edendajaid ning teisi pedagoogilisi töötajaid, kelle töö ja isiklik eeskuju on oluliselt kaasa aidanud noorte õpetamisele ja kujundamisele mitmekülgselt arenenud isiksusteks ning positiivselt mõjutanud haridusasutuste ja piirkonna elu.

Järvamaa hariduspreemiate pidulik kätteandmine toimub augustikuus õppeaasta avaseminaril Paide muusika- ja teatrimajas.

Preemiaid antakse välja kogusummas 1800 eurot, millest arvutatakse maha tulumaks.

Lisainfo! (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles