Kõrged päästeametnikud külastasid Järva valda

Kuido Saarpuu
Copy
Vasakult: Arvi Luuk, Heiki Soodla, Rait Pihelgas, Kuno Tammearu
Vasakult: Arvi Luuk, Heiki Soodla, Rait Pihelgas, Kuno Tammearu Foto: Järva vald

Reedel külastasid Järva valda Päästeameti peadirektor Kuno Tammearu ja Lääne päästekeskuse juht Heiki Soodla. Kohtumisel arutleti 2020. aasta kriisist ning kriisis töötamisest.

 

Järva vald oli pidevalt kriisi sees ja oma inimeste kõrval, tuletades meelde käte pesemist ning hoiatades ohtude eest. Üritades oma meeskonnaga hoida inimesi tervete ja kaitstuna, seisid palju ametnikud silmitsi tööga, mis algas märtsi alguses ja tegelikult ei ole ka tänaseni lõppenud.

"Kriisist õppisime palju- mitte ainult vallatasandil kriisi juhtimist, vaid nägime ka erinevaid tugevusi ja nõrkusi vabariigi tasandil. Meie suureks toeks oli Päästeamet. Võin panna käe südamele ja kinnitada, et Järva vald on üks neist omavalitsustest, kellel on õnn omada kriisikomisjoni liikmena Päästeametis töötavad liiget. Meie suurim kohapealne tugi oli Lääne päästekeskuse Järvamaa päästepiirkonna juht Arvi Luuk," täpsustas Järva vallavanem Rait Pihelgas.

Päästeameti Lääne päästekeskuse juht Heiki Soodla kinnitas, et Päästeamet on kursis Järva valla tegemistega ning on rõõm koostööd teha säärase kohaliku omavalitsusega, kui seda on Järva vald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles