Spordihoone seinal jätkub veel toetaja logole ruumi

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Türi põhikooli juurde rajatava spordihoone ehitus on jõudmas lõpusirgele. Hoone seinal leiab enne lindilõikamist loodetavasti koha ka mõne suurtoetaja logo.
Türi põhikooli juurde rajatava spordihoone ehitus on jõudmas lõpusirgele. Hoone seinal leiab enne lindilõikamist loodetavasti koha ka mõne suurtoetaja logo. Foto: Dmitri Kotjuh

Türi vallas ei leidu ilmselt inimest, keda peatselt valmiva Türi põhikooli hoone ja sinna juurde kuuluva spordihoone ehitus otseselt või kaudselt ei puudutaks, olgu siis kas maksumaksja või tulevase teenuste tarbijana.

Kui koolihoone ehituse eelarve on üsna raamidesse seatud ja omavalitsus saab maja ehituseks omavahenditele lisaks ligi 5,2 miljonit toetust, siis spordihoone valmib ainult valla rahaga.

Türi abivallavanem Elari Hiis ütles, et kindlasti on valmiv spordihoone mitte lihtsalt hea, vaid väga hea paik, kus teha trenni ja pidada võistlusi. «Oleme üsna harjunud, et sportimispaikadel on lisaks kohale, kus see asub, nimi ka mõne ettevõtte järgi, kes selle paiga käigus hoidmisse enim panustab – näiteks on Tallinnas A. Le Coq Arena, Paides E-Piima spordihall ja Raplas Sadolini spordihoone,» lausus ta. «Loodame, et leidub ettevõte, kes tahaks oma nime näidata ka Türi spordihoone välisseinal ja kelle nime see maja kandma hakkab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles