Soe ilm pillutas Paide ranna võrkpallirahvast täis

Anne Põder
Copy
Marta Pagari Suvevolle etapil pjedestaalile jõudnud naised.
Marta Pagari Suvevolle etapil pjedestaalile jõudnud naised. Foto: Gertrud Alatare

Eile õhtul Paide tehisjärve rannaspordikeskuses peetud Suvevolle 3. osavõistlusel oli kohal 54 mängijat ning soe suveõhtu tõi randa põnevaid pallivõistlusi vaatama tavapärasest rohkem inimesi.

Turniiri eestvedaja Piret Reinfeld märkis, et 19 naisvõistlejat jagunes kuude võistkonda, kes selgitasid esmalt paremuse kahes alarühmas ning seejärel pääsesid kaks paremat võistkonda poolfinaalidesse ja sealt edasi kohamängudesse.

Marta Pagari nime kandnud kolmanda Suvevolle võitsid naistest Elizabeth Kattai, Elizabeth Lindjärv ja Irene Virkoja. Teiseks tulid Gertrud Alatare, Caroline Koit ja Anne Põder ning kolmandaks Nele Mangman, Anete Kõiv ja Lisete Pukk.

Foto: Gertrud Alatare

Mehi oli võistlustules 35, mis oli tänavune rekord. Parima võistkonnana väljusid tasavägistest pallilahingutest Ilmar Mõttus, Janar Lehtniit, Sander Perillus ja Taivo Kivimäe.

Reinfeldi hinnangul oli tore näha, et iga etapiga on rannaliivale lisandunud mängijaid, kes pole varem sinna veel jõudnud.

Järvamaa edetabelit juhib meestest 40 punktiga Veiko Tihemets ja naistest sammuti 40 punktiga Elizabeth Kattai.

Järgmisel nädalal Suvevollet ei toimu vaid kõik saavad jaanilõket nautida. Suvevollel kohtutakse taas 30. juunil. Kahel järgmisel etapil on peakorraldajatena rannas Villi Vantsi, Gertrud Alatare ja Nele Mangmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles