Türi hoovimüügipäeva kuupäev on paika saanud

Järva Teataja
Copy
Hoovimüük.
Hoovimüük. Foto: Anne Põder

Paari nädala eest kirjutas Järva Teataja, et märtsis kehtima hakanud eriolukorra tõttu tuli paljude ettevõtmiste korraldajatel oma plaanid kiiresti ümber teha ja mitugi kevadsuvist üritust sattus küsimärgi alla. Eriolukorra lõpp ja piirangute leevendamine on aga jälle julgust andnud türilastele eelmisel suvel esimest korda tehtud hoovi­müüki tänavu jätkata. Sellel nädalal selgus ka müügipäeva kuupäev.

Teine ülelinnaline Türi hoovimüük, mil kauplemiseks avatakse õued ja garaažid, saab teoks 8. augustil kell 11-17.

Kui kellelgi, kes soovib kaubelda, ent tal pole isiklikku aeda, siis võib ta oma müügileti üles seada Türi noortekeskuse hoovis. Seal kaubeldakse sel päeval beebi- ja lasteasjadega. Türi turuplatsil on aga koht neile, kes soovivad kaubelda kõiksuguse muu kraamiga, mis koduses majapidamises enam kasutust ei leia.

Korraldajate sõnul on lisaks koduaedades oelvatele müügilettidele ja -stangedele väga teretulnud ka mini-kohvikud, grillimisnurgad, morsilauad jms, et külastajad saaksid aeg-ajalt midagi põske pista.

Kes soovib teha hooviteatrit või välja panna mõne muu toreda etteaste, on oma heade ideede ja talendiga samuti väga oodatud osalema.

Oma osalemissoovist saab kuni 18. juulini teada anda mtelefonil 5458 3662 või e-maili teel: maarjavaikmaa@hotmail.com.

Eelmise aasta juuli keskel olnud esimesel hoovimüügil andis linna eri piirkondades külastus- ja kauplemiskohtadest teada veidi üle 20 inimese.

Lisaks sellele, et peamiselt sai osta soodsa hinnaga kasutatud rõivakraami, kodukaupa ja müügiks oli üks kasutatud autogi, tegutses mõnes müügipunktis ka minikohvik.

Et mõni hoovimüügipäeva vastu huvi tundnud linlane ei saanud sel päeval ostu ja müügiga tegeleda, leiti, et üritust võiks vähemalt korra veel teha. Nii oligi hoovimüügipäeval augustis järg. Osaliselt kaubeldi samades hoovides, kus juulis, ent taaskasutuslaat peeti maha ka Konna ehk kogukonnamaja õuel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles