Vaata otse! Kahel Tartu noormehel täitus Järvamaal matka sajas kilomeeter

Emily Bollverk
Copy

Vaata otse, kuidas kaks Tartu noormeest, Sander Kamenik (23) ja Ranno Tamm (23) kõnnivad heategevuslikul eesmärgil jalgsi Tartust Tallinnasse. Matka teiseks päevaks on noormehed jõudnud Järvamaale, kus täitub nende sajas kilomeeter.

Tervest teekonnast teevad noormehed otseülekande YouTube'is, kus nende käest saab matka vältel küsimusi küsida. Teekond algas pühapäeva hommikul kell viis Tartu kesklinnas. Täna hommikuks olid noormehed jõudnud Järvamaale. 

Nad tunnistasid, et nüüdseks on jalad kanged ning väsimuse tõttu tempo esialgsest oluliselt aeglasem, kuid sellest ei lase nad oma meelt heidutada. “Ilmselt me planeeritud ajaks Tallinnasse ei jõua, kuid alla anda me ei kavatse,” rääkis Tamm. Esialgselt oli matkalistel plaanis Tallinnasse jõuda hiljemalt teisipäeva hommikuks.

Osati süüdistavad matkalised väsimust väheses ettevalmistuses. “Meil on seljakottides paar akupanka, pudel vett, vahetusriided ja telk, kuid oleksime matkaks ettevalmistuda saanud oluliselt paremini,” rääkisid nad.  

Matkajad kutsuvad kõiki oma jälgijaid üles annetama raha sihtasutusele Lapsepuue, mis aitab liikumispuudega lapsi. Ranno Tamme sõnul on kanged jalad ning väsimus seda väärt, kuna annetustega on praeguseks kogutud juba üle kahesaja euro.

TEAVE

Annetada saab helistades numbrile 900 6425, ühe telefonikõnega annetad viis eurot. Annetada saab ka pangamaksega. Saajaks tuleb märkida SA Lapsepuue; EE 0310 10220201939229. Selgitusse märkida: Annetus; Sina otsustad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles