Türilastele oluline sild läheb peagi remonti

Anne Põder
Copy
Part lilleamplis
Part lilleamplis Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türi vald remondib riburada valla elanikele olulisi jalakäijate sildu. Kui eelmisel aastal sai korda tehtud Poaka jalakäijate sild, siis sel suvel jõuab tööjärg Türi linna ja Säreveret ühendava silla kätte.

Türi Halduse juhataja Enn Mäger ütles, et juuli keskel algab remont Türi linna (Linnu tänav) ja Säreveret (Mäe tänav) ühendaval ja Pärnu Jõge ületaval jalakäijate sillal.

"Silla metallosad puhastatakse roostest ja vanast värvist ning värvitakse uuesti üle. Silla laudis vahetatakse uue vastu," täpsustas ta.

Mäger rõhutas, et remonditööde ajal sillast üle ei pääse. Seega tuleb silda igapäevaselt kasutavatel Türi valla elanikel arvestada, et alates 13. juulist tuleb liikumiseks valida teine tee.

Mäger märkis, et sillaremondiks kulub esialgsel hinnangul umbes kümme tööpäeva. "Vihmaste ilmade korral pikeneb tööperiood sajupäevade võrra," sõnas ta.

Mäger lisas, et töövõtja Balti Ehitusmeistrid OÜ püüab oma tööjärge sättida nii, et enamikel päevadel peale tööpäeva lõppu (alates kella 17) kuni järgmise hommikuni (kuni kell 8) oleks siiski võimalik hädaolukorras silda ületada. "Aga ülejäänud ajal on sillameistritel küll inimestele tungiv palve on, et tööde teostamise ajal silda ei kasutataks," rõhutas ta.

Täpsem info tuleb ka silla juurde paigaldatavale infotahvlile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles