Ükski Paide laps ei jää hõbelusikata

Anne Põder
Copy
Paide linnapea vastuvõtt noorimatele linnakodanikele ja nende vanematele.
Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja
Paide linnapea vastuvõtt noorimatele linnakodanikele ja nende vanematele. Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linnavalitsusele on mitmed inimesed esitanud küsimuse, et mis saab maikuus toimuma pidanud hõbelusikapeost. Kas lapsed jäävadki lusikatest ilma?

Paide linnavalitsuse avalike suhete peaspetsialist Anett Kruusmaa meenutas, et maikuine pidu jäi toimumata seoses koroonaviiruse levikuga Eestis ning sellest tingitud eriolukorrale.

Ta lisas, et traditsiooniliselt toimub aastas kaks hõbelusikapidu: emadepäeva paiku maikuus ja isadepäeva paiku novembrikuus.

Kruusmaa ütles, et linnavalitsuse algne plaan oli novembrikuus toimuv hõbelusikapidu ühildada ära jäänud peoga ehk korraldada kaks pidu korraga. "Kuna aga koroonaviirus pole veel kusagile lõplikult kadunud ning jätkuvalt peab järgima distantsi puudutavaid eeskirju, siis on vägagi võimalik, et peol osalevaid inimesi saaks olema kokku liiga palju," arutles ta.

Seega pole linnavalitsus ära jäänud hõbelusikapeo osas veel lõplikku otsust teinud ja ootavad valitsuse poolt uusi suuniseid, mis lähikuudel üritamiste korraldusel kehtima hakkavad. "Eesmärk on nii ära jäänud kui ka tulev pidu korraldada olukorrast ja turvalisusest lähtudes. Praegu ei saa veel ette ennustada, milline on olukord sügisel," põhjendas ta.

Kui tekib uut infot hõbelusikapidude toimumise kohta, annab Paide linnavalitsus sellest koheselt teada. Kindel on aga see, et ükski laps oma hõbelusikast ilma ei jää.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles