Suvevolle jätkus vihma kiuste

Anne Põder
Copy

Eile õhtul kogunesid pärast jaanipuhkust Paide rannaspordikeskuse liivaväljakutele rannavõrkpalli harrastajad, et mängida sarja poolitav neljas etapp.

Sajune ilm ja noorte võrkpallurite laagrisse sõit oli osalejate arvule jätnud oma jälje. Seekord oli rannas 21 meest ja 9 naist.

Seekordse etapi üks korraldajaid Gertrud Alatare ütles, et naisi oli õnneks täpselt nii palju, et neid ei pidanud meestega võistkondadesse jaotama, vaid korraldada sai ikka omaette turniiri.

Naiskonnad pidasid maha miniturniiri mängides kahe geimi võiduni kohtumised 25 punkti ni. "Naised olid väga vaprad. Vaatamata esimese mängu ajal alanud paduvihmale, ei katkestatud mänge ning saadi kogeda ka ekstreemset mänguolukorda," rääkis Alatare. "Mehed samal ajal katkestasid mängud ja jooksid rannaspordikeskusesse varju."

Naiste turniir lõppes Siive Kamsi, Irene Virkoja ja Gertrud Alatare võiduga. Teise koha saavutasid Anne Põder, Maie Bernhardt ja Maris Tentsmann. Kolmas koht kuulus seekord Elizabeth Kattaile, Maive Sibulale ja Ireen Lehtmetsale.

Mehed jagunesid Alatare sõnul kahte kolme võistkonnaga alagruppi, kus mängisid ühe geimi 25 punktini. "Turniir kujunes tasavägiseks ning pakkus mängijaile põnevust," lausus ta.

Finaalkohtumises panid oma paremuse maksma Janar Lehtniit, Sander Perillus ja Mait Kohk. Teise kohaga pidi leppima Veiko Tihemets, Ain Kanne ja Viljo Jüristo. Kolmas koht kuulus Aksel Õunapuule, Kristofer Virkojale, Veiko Natusele ja Martin Kivimäele.

Järgmine suvevolle toimub järgmisel teisipäeval kell 18 ja nagu ikka Paide rannaspordikeskuse liivaväljakutel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles