Riik andis Järva vallale üle miljoni euro eriolukorra abi

Urmas Glase
Copy
Riigi toetusega saab Järva vallas korda teha mitu väiksemat objekti, mis on seni oma järge oodanud. Vallavanem Rait Pihelgas tõi näiteks Järva-Jaani remonditud kultuurimaja, kus elektripaigaldised jäid vanad.
Riigi toetusega saab Järva vallas korda teha mitu väiksemat objekti, mis on seni oma järge oodanud. Vallavanem Rait Pihelgas tõi näiteks Järva-Jaani remonditud kultuurimaja, kus elektripaigaldised jäid vanad. Foto: Dmitri Kotjuh

Järva vald saab riigilt koroonaviiruse eriolukorra toetuseks investeeringute tarvis 550 000 eurot, sellest pisut väiksema summaga toetab riik kohalike teede korrastust.

Järva vallavanem Rait Pihelgas ütles, et riigihaldusministri määrusega kohalikele omavalitsusele ette nähtud toetusraha kättesaamiseks tuleb vallal 12. septembriks esitada investeeringuobjektide nimekiri, kus praegu on 11 objekti. Kui hanked õnnestuvad odavamalt ja raha jääb üle, saab mõne uue objekti volikogu augusti istungil veel lisaks kirjutada.

Eelmisel nädalal andis Järva vallavolikogu vallavalitsusele loa hankeid korraldada ning ülesande lõpetada tööd järgmise aasta lõpuks. «Hanked lähevad kohe üles ja septembriks peab nimekirjaga selgus majas olema,» ütles Pihelgas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles