Kaitseliidu uue staabi detailplaneering on lõpusirgel, ehituseni veel niipea ei jõuta

Urmas Glase
Copy
Kaitseliidu Järva maleva pealik, major Gabriel Rikbergi sõnul uue staabi ehituseks lähiaastatel veel ei lähe ja kaitseliidu maal aeda pidavad inimesed ei pea esialgu muretsema: "Anname aegsasti teada, kui ehitamiseks läheb, jõuab saagi koristada.".
Kaitseliidu Järva maleva pealik, major Gabriel Rikbergi sõnul uue staabi ehituseks lähiaastatel veel ei lähe ja kaitseliidu maal aeda pidavad inimesed ei pea esialgu muretsema: "Anname aegsasti teada, kui ehitamiseks läheb, jõuab saagi koristada.". Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linnavalitsus pani avalikuks tutvumiseks ja ettepanekute tegemiseks välja tulevikus Maksimarketi vastu kavandatava Kaitseliidu Järva maleve staabi- ja tagalakeskuse detailplaneeringu eskiislahenduse.

Kaitseliidu Järva maleva pealik major Gabriel Rikberg selgitas, et kuigi detailplaneeringu protsess jõuab sügisel edukalt lõpule, ei alga kohe kompleksi projekteerimine nagu ei lööda järgmisel aastal veel koppa maasse.

"Protsess on pikaajaline. Malev kolis staabi ajutiselt Türile sealse kompanii sajandivanusesse hoonesse 27 aastat tagasi. Sellest ajast peale on olnud kavas maleva staabi maakonnalinna tagasi toomine. Valitsus on malevale eraldanud Paide Ringtee äärde staabi- ja tagalakeskuse jaoks maad, kuid lähiaastate plaanides veel ehituse alustamiseks rahalisi vahendeid pole," tõdes pealik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles