Öötla kooli kokkutulek lükkub järgmisesse aastasse

Urmas Glase
Copy
Kord kolme aasta tagant koguneb Öötla koolipere, kuid nüüd venib endiste koolikaaslaste kokkusaamise paus nelja-aastaseks. Fotol Öötla kooli kokkutulek 2017. aastal.
Kord kolme aasta tagant koguneb Öötla koolipere, kuid nüüd venib endiste koolikaaslaste kokkusaamise paus nelja-aastaseks. Fotol Öötla kooli kokkutulek 2017. aastal. Foto: Tiiu Saarist

Öötla kooli kunagise õpetaja ja kokkutulekute organiseerija Viivi Paimetsa sõnul on 25. juulil toimuma pidanud kooli kokkutuleku aasta võrra edasi lükkamise põhjuseks mõisahoone remont.

"Kooli kokkutulekust osa võtvad inimesed saavivad näha oma kunagisi klassiruume ja näidata mõisas olnud koolimaja oma lähedastele aga remondi tõttu praegu me majja ei pääse. Koolijuures õues kohtuda ilma majja sisse saamata ei pidanud me mõistlikuks. Parem on aasta oodata ja kokkutulek maha pidada järgmise aasta juuli neljandal laupäeval," selgitas Paimets.

Kolm aastat tagasi pidasid Öötla kooli vilistlased kuuendat kokkutulekut. "Siis oli meid koos 56 vilistlast aga esimestel kordadel oli rekordiliselt 142 osavõtjat. Eks meid jääb kogu aeg vähemaks ka," tõdes Paimets, sest Öötla algkool suleti 50 aastat tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles