Motohooaeg sõideti avatuks

Kuido Saarpuu
Copy

Esmakordselt Castroli nime kandvad motokrossi Eesti meistrivõistluste avaetapp sõideti lõppenud laupäeval legendaarsel Karksi-Nuia rajal. Teine võistluspäev jäi hoovihmade tõttu kohati läbimatuks muutunud rajal ära.

 

Karksi-Nuias olid kohal ka Järvamaa taustaga sõitjad. MX veteranide klassis oli Kalev Kallas 16. kohal. 65cc klassis oli mõlemad võistlussõidud neljandana lõpetanud Enriko Peilman kolmas ja Robin Raudsepp 11. kohal. MX2 klassis oli Meico Vettik neljas ja Kermo Uue 22. kohal.

Lisaks toimuvad motokrossi meistrivõistluste etapid Eesti parimatel radadel Pärnus, Valgas, Tihemetsas, Tartus, Türil, Toilas ja Viljandis. Osad etapid peetakse kahepäevalistena, kus laupäeval kihutavad soolotsiklid ning pühapäeval on kord külgvankrite ja quadide käes. Osad etapid toimuvad aga eraldi. Nii võistlevad soolod näiteks Eesti taasiseseisvumispäeval Tihemetsas ning soolode finaal toimub Viljandi lähistel asuval Holstre-Nõmme rajal. Külgkorvide ja quadide eraldi etapid peetakse aga Toilas ja Türi lähedal Kihli krossirajal 16. augustil. 1. augustil sõidavad Kihlis soolotsiklid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles