Linnameeskonna noored said võidu

Kuido Saarpuu
Copy
Jalgpall. Pilt on illustratiivne.
Jalgpall. Pilt on illustratiivne. Foto: PIXATHLON/SIPA/PIXATHLON/SIPA

Paide linnameeskond U21 teenis nädalavahetusel tabelisse juurde kolm väärtuslikku punkti kui koduväljakul alistati külla sõitnud Läänemaa JK seisuga 4:0.

 

Kolmandale järjestikkusele võidule sillutas tee kapten Siim Aer, kes viiendal minutil saatis karistuslöögi otse värava vasakusse ristnurka. 31. minutil purjetas pikalt palliga Kevor Palumets, kelle söödu kastijoonelt toimetas väravasse Kevin Metso, saades selle tabamusega kirja hooaja esimese värava.

Paide kontroll mängu üle jätkus ka teisel poolajal hoolimata sellest, et Ander Ott Valge teine teenitud kollane kaart meeskonna kiirelt vähemusse jättis. Head vastupanu ostutanud Läänemaa jäi aga 60. minutil võimetuks kui Palumetsa söödu järel Edrisa Lubega väravavahi üle mängis ning tabloole 3:0 lõi. 86. minutil mängis Palumets vastased ise üle ning saatis palli paremasse nurka.

Esiliiga B turniiritabelis on Paide linnameeskond U21 hetkel kümnest mängust saadud seitsme võidu ja kolme kaotuse ning 21 punktiga kümne meeskonna seas kolmandal kohal.

Järgmisena ootab U21 ees kohtumine võõrsil 10. juulil JK Tabasaluga.

II ja III liiga võistkonnad hetkel on mängi. On suvepaus. (JT)

TULEMUSED

Eesti jalgpalli-meistrivõistlused

Premium liiga: Paide linnameeskond-Tartu Tammeka 3:0.

Esiliiga B: Paide linnameeskond U21-Keila JK 5:3, Paide linnameeskond U21-Läänemaa JK 4:0.

II liiga: Paide linnameeskond III-Viljandi JK Tulevik U21 3:0.

Allikas: EJL

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles