Väätsa kortermajade festival tuleb kuuendat korda

Järva Teataja
Copy
Väätsa kortermajade festival 03.08.2019
Väätsa kortermajade festival 03.08.2019 Foto: Silja Ratt

Väätsa alevikus on saanud tavaks augusti alguses kortermajade juures üks korralik festival maha pidada. Kuigi kevadel oli kohalikel hirm, et sel aastal võib ettevõtmine koroonaviiruse tõttu keeruliseks osutuda, ei tahtnud ürituse ärajätmisest keegi midagi kuulda. Nüüdseks on ka eriolukord läbi ning kortermajade festivali planeerimine on täies hoos.

Kuues Väätsa kortermajade festival toimub praeguse plaani järgi 1. augustil ehk laupäeval. Rongkäik läheb lahti kell 15 Paide tee tänava kortermajade juurest ning õhtu lõpuks kella 22 paiku ootab kõiki osalejaid üllatus. Seni sisustatakse aega programmiliste tegevustega iga poole tunni või tunni aja tagant. Kava ei ole veel päris kindel, kuid juttu on olnud näiteks tellingukontserdist, luulekontserdist, maskiteatrist, töötoast vanavanematele, kilelabürindist ja paljust muust.

Kui eelmisel aastal oli kortermajade festivali kandvaks teemaks pulmad, siis tänavu on festival pealkirjastatud "Maski taga". Kõiki üritusest osavõtjaid julgustatakse teemast lähtuvalt end kostümeerima, grimeerima jne. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles