Projekt Õpsid alustas albumi salvestamist

Järva Teataja
Copy
Projekt Õpsid koosseisus (vasakult) Janeli Ait, Raigo Prants, Janno Nau, Evely Traublum-Rambi, Maa­ja Vilipõld ja Urmas Kaio on esinenud ka Alexela kontserdimajas.
Projekt Õpsid koosseisus (vasakult) Janeli Ait, Raigo Prants, Janno Nau, Evely Traublum-Rambi, Maa­ja Vilipõld ja Urmas Kaio on esinenud ka Alexela kontserdimajas. Foto: Facebook: Projekt Õpsid

Põhiliselt Järva-Jaani ja Peetri kooli õpetajatest koosnev bänd Projekt Õpsid kogus mõnda aega tagasi Hooandjas plaadi väljaandmiseks raha. Nüüd on raha koos ja bänd on jõudnud stuudiosse.

Projekt Õpsid jagab sotsiaalmeedias ka katkeid sellest, kuidas salvestamine stuudios edeneb.

Bändi üks liikmeid, Järva-Jaani kooli direktor Raigo Prants, rääkis juuni alguses, et tegutsetud on poolteist aastat. Selle aja jooksul pole sugugi vaid kavereid mängitud, vaid ka ise laule kirjutatud. Tundus, et nüüd on õige hetk kaheksa lugu plaadi näol välja anda.

Prants kinnitas, et pärast albumi ilmumist tuleb kindlasti ka esitluskontsert. Mõlgutatud on isegi üle-eestilisele tuurile mineku mõtteid. Prants täheldas, et neil on üsna hea meeskond ja häid abilisi ka väljaspool bändi koosseisu.

Projekt Õpsid on Järva vallas asuvate Järva-Jaani gümnaasiumi ja Peetri kooli õpetajatest koosnev punk-rokk bänd. Bändis on esindatud on füüsikaõpetaja Janno, muusikaõpetajad Tarmo ja Janeli, inglise keele õpetaja Mart, inimeseõpetuse õpetaja Evely, klassiõpetaja Maaja, IT juht Urmas ning direktor Raigo Prants. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles