Tudengid tulid paidelaste koduustele koputama

Järva Teataja
Copy
TÜ Kliinikumi Lastefond. Illustratiivne foto.
TÜ Kliinikumi Lastefond. Illustratiivne foto. Foto: SA TÜK Lastefond

Paide linnavalitsus annab teada, et sellest nädalast koguvad tudengid Paide linnas lastefondile annetusi. 

Poolteist aastat aega ja vaeva, harjutamist ja koolitamist, et minna suvel Ameerikasse raamatuid müüma – ja siis polegi see piirangute tõttu võimalik! Eesti tudengid ei lasknud aga pead norgu ja lõid käed hoopis Lastefondiga. Kui seni on uusi püsiannetajaid värvatud kaubanduskeskustes, siis piirangute tõttu tehakse suvisel perioodil seda hoopis ukselt-uksele.

Kuidas annetuste kogujad ustele koputavad?

Lastefondiga teeb koostööd 20-30 Eesti tudengit. Kõik tudengid jagatakse vastavalt elukohtadele kolme erinevasse gruppi ning hakatakse töötama erinevates Eesti linnades. Alustatud on juba Harjumaal, Lääne-Virumaal, Jõgevamaal, Võru- ja Valgamaal. Tundengid on koolitatud ning pöörduvad organiseeritult, et olla kindel, et ühele uksele mitu korda ei koputata. 

Annetajad koguvad ainult püsiannetusi, sularaha vastu ei võta – nii on võimalik neid petturitest eristada.

Kuidas ära tunda Lastefondi püsiannetuse kogujad?

Annetuse kogujad on tudengid ning nad kannavad alati Lastefondi logoga kaelakaarti, millel on nende pilt ja nimi. Nimekiri annetuste kogujatest on ära toodud allpool. Uuest nädalast on peas iga tudengil ilus Lastefondi logoga valge müts.

Annetajad koguvad ainult püsiannetusi, sularaha vastu ei võta – nii on võimalik neid petturitest eristada. Püsiannetus on võimalik vormistada kas läbi Lastefondi kodulehekülje või vastavat blanketti kasutades.

Suur tänu lahketele Eesti inimestele, kelle annetused aitavad meil tasuda raskelt haigete laste raviarveid. Karl, üks projektis kaasa löövatest tudengitest, jagab muljeid: “See on kõige lahedam suvepraktika, mida tudeng saab proovida, et panna ennast valmis iseseisvaks eluks ja arendada suhtlusoskust. Kõige parem on see, et saab tekitada hea tunde inimestele, kes annetavad ja veel parema tunde neile, kes abi saavad”

Lisainfo!

ANNETUSED

Lastefondi on võimalik toetada ka ühekordse annetusega, tehes ülekande meie annetuskontodele, helistades annetustelefoni numbritele või panustades annetuskastidesse.

Annetus pangaülekandega

Ühekordse pangaülekandega annetuse korral kantakse teie arvelduskontolt teie poolt määratud summa Lastefondi kontole ühel konkreetsel korral. Lastefondi vahendusel haigete laste toetamiseks tuleks teha ülekanne SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi annetuskontodele:

  • Swedbank IBAN EE682200221015828742

  • SEB IBAN EE261010220014910011

  • Luminor IBAN EE791700017000285384

  • LHV IBAN EE527700771000610813

  • Coop IBAN EE824204278603586607

Rekvisiidid ülekande tegemiseks välismaa pankadest:

Pank: Swedbank, aadress: Liivalaia 8, Tallinn

IBAN: EE682200221015828742

SWIFT: HABAEE2X

Nii nagu püsikorralduse puhul on ka ühekordse pangaülekandega annetades vajalik selgituseks kirja panna enda isikukood, et tuludeklaratsiooni esitamisel saaks teie annetuste andmed edastada automaatselt maksuametile ning saaksite tulumaksu tagasi taotleda.

Annetus telefoninumbritele

Lastefondi heategevuslikele telefoninumbritele helistades lisatakse teie poolt valitud annetussumma teie sama kuu telefoniarvele. Sobiva summa annetamiseks tuleks helistada vastavale annetusnumbrile:

  • helistades 900 5025, annetad 5€

  • helistades 900 5100, annetad 10€

  • helistades 900 5500, annetad 50€.

Üldjuhul suunatakse telefoniannetused fondi parasjagu käimasolevate (põhi)kampaaniate toetuseks.

Allikas: Lastefond

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles