Elektrilevi: Järvamaa sai tormis kõvasti kannatada

Kuido Saarpuu
Copy
Torm Paides.
Torm Paides. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeva, 11. juuli hommikutundidest alates kui Saaremaa kaudu hakkas üle Eesti liikuma torm on Elektrilevi parandanud 622 elektrivõrgu riket ja taastanud voolu pea 63 000 kliendile. Tormi kahjustused osutusid suuremahulisteks ja olid võrreldavad eelmise aasta lõpu tormidega. Kannatada said kõige rohkem Pärnu, Rapla, Järva ja Jõgeva maakond.

Ligi 80 protsenti klientidest said voolu tagasi 24 tunni jooksul. „Suurema kliendiarvuga tööd saavad tänase hilisõhtuga lõpetatud. Mõned  väiksema kliendiarvuga, kuid suurt ehitustööde mahtu nõudvad juhtumid jäävad veel lahendamisele, aga üritame nendegi puhul võimalikult kiirelt elektrivarustuse taastada,“ kinnitas Elektrilevi juhatuse liige Andres Tõnissaar teisipäeva õhtul.

Paneme kõigile südame - kui hakkate nädalavahetuseks maakodudesse sõitma, võiks teil olla eelnev veendumus, et suvemajas on ikka vool olemas. „Hajaasustusega piirkondades võib juhtuda olukord, kus liin on katki, aga kuna kohapeal alalisi tarbijaid pole, siis pole ka infot rikkest. Kui võimalik, paluge lähematel naabritel olukorda kontrollida ja rikke avastamise puhul andke sellest kindlasti teada Elektrilevile,“ tegi Tõnissaar üleskutse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles