Noored kogusid kahe nädalaga kultuurisuve edendamiseks muljetavaldava summa raha

Kuido Saarpuu
Copy
MTÜ Quorum eelmisel suvel Paides korraldatud Vaiko Epliku kontserti kuulas ligi 300 inimest.
MTÜ Quorum eelmisel suvel Paides korraldatud Vaiko Epliku kontserti kuulas ligi 300 inimest. Foto: Dmitri Kotjuh

Järvamaa noortest koosnev mittetulundusühing Quorum on algatanud hooandja keskkonnas projekti nimega “Lükkame Järvamaa kultuurielule hoo sisse!”. Projekt on keskkonnas üleval olnud 14 päeva ja kokku on kogutud 1610 eurot.

Projekti eestvedaja Sten Perilluse sõnul on eelarve kokku kogumine läinud soovitud suunas: “Oma õla on projektile alla pannud nii õpetajad, kogukonna liidrid, kohalikud poliitikud ja veel mitmete elualade esindajad.” 

Äsja Quorumi meeskonnaga liitunud Andre Tuul sõnas: “Projekti on võimalik toetada hooandja keskkonnas 27. juulini ja meil on juba 81 protsenti eelarvest koos. Eesmärk on kokku koguda 2000 eurot ja usume, et see on täiesti reaalne eesmärk.”

MTÜ Quorumi juhatuse liige Joonas Piir lisab: “Võisime varem vaid oletada, et Järvamaa vajab sellise projekti elluviimist. Meie oletus on saanud kinnituse. Suur aitäh kõigile, kes on jõu, nõu ning rahaga meie ettevõtmist toetanud!"

Mittetunudusühingu Quorumi poolt ellu kutsutud projekti läbi toimuvad kolmes Järvamaa omavalitsuses kolm vabaõhusündmust.

Projektile on õla alla pannud: Martiina Viil, Sten Perillus, Jürgen Piir, Ruth Aarma, Joonas Piir, Priit Värk, Maarja Ahveldt, Gunnar Pihlak, Helju Palling, Martha-Beryl Grauberg, Lauri Läänemets, Margit Alberg, Rait Pihelgas, Hegely Klaus, Erjo Paris, Maris Sild, Jaanika Kamar, Vahur Sillasoo, Margit Udam, Mari Mikson, Kati Nõlvak, Eveli Meibaum, Kristjan Kallaste, Aljona Surzhikova, Käru muuseum, Kalle Grünthal, Kaspar Tammist, Kätlin Merisalu, Heli Koit, Elo Kiivet, Harri Lepamets, Anne Põder, Alo Aasma, Mari-Liis Dolenko, Johanna Piir, Mikk Sillamaa, Siret Pihelgas, Ott Koobas, Heidi Hellamaa, Roberta- Grethel Agu, Rene Perzinski, Virge Joorits, Margo Sootla, Arto Saar, Kaarel Vene, Mati Mehik, Anneli Tumanski ja Vaksali Kohvik OÜ.

Projektile on hoogu andnud ka kuus inimest, kes on soovinud jääda anonüümseks.

Mittetunudusühingu Quorumi poolt ellu kutsutud projekti läbi toimuvad kolmes Järvamaa omavalitsuses kolm vabaõhusündmust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles