Linnameeskonna U21 pidi leppima viigiga

Järva Teataja
Copy
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Marko Saarm

Paide Linnameeskond U21 mängis Esiliiga B 13. vooru kohtumises Keila JK-ga edu maha, ning pidi leppima 4:4 viigiga. Kohtumises sai neli väravat kirja Ander Ott Valge.


 

Väravaterohkes mängus haaras Paide avapoolajal ohjad enda kätte, kui Ander Ott Valge 21 ja 30. minuti väravatest juhtima mindi. Kohe teise kolmeveerand tunni algul lõi Valge meie eduks juba 3:0.

63. minutil saabus aga pöördeline hetk, kui esmalt lõi võõrustav meeskond ühe tagasi. Kulus vaid viis minutit, kui teenitud penaltist oli seisuks 3:2, ning 75. minutiks oli seis juba viigis. Vähem kui kümmekond minutit enne normaalaja lõppu läks Keila JK mängu juhtima. Kaua nad edu maitsta ei saanud, sest 87.minutil vastas Valge 4:4 viigiväravaga.

13. vooruga on Paide teeninud tabelisse 22 punkti, mis annab seitsme võidu, ühe viigi ja viie kaotuse kõrval kolmanda koha. Vahe teisel kohal paikneva Tartu JK Welco meeskonnaga on suurenenud 7 punktini ning liidrist JK Tallinna Kalev U21 meeskonnast jäädakse maha 9 silmaga.

Esiliiga B suurim väravakütt on jätkuvalt Kevor Palumets 11 väravaga, talle järgneb Ander Ott Valge 10 tabamusega. 26. juulil algusega kell 19 võõrustab Paide Linnameeskonna U21 Võru FC Helios meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles