Valgekivi ärikeskuse esimene hoone valmib tuleva aasta jaanuaris

Järva Teataja
Copy
Foto: Mapri Ehitus

Eelmise aasta lõpul paigaldati Prääma teel asuva endise Paide piimakombinaadi krundi serva silt, mis annab teada, et tuleva aasta lõpuks on sinna kerkinud ja avab uksed Valgekivi ärikeskus. Vahepealne koroonakriis tõmbas arendaja plaanidele pidurit, ent sellel nädalal edastatud pressiteates märgib arendaja, et  Mapri Ehitus ehitab Paidesse Prääma teele kolmest hoonest koosneva Valgekivi ärikeskuse.

Aare Parts, kinnisvaraga tegeleva tellijafirma Valgekivi OÜ juhatuse liige ütleb, et tehnokülasid on igal pool Eestis, aga Paides ei ole midagi taolist tehtud. “Siin ei ole uusi äri-, lao- ja teeninduspindasid viimasel ajal ehitatud ja ettevõtted on vanades ruumides. Oleme varem toimetanud Pärnus, tahame näidata elu võimalikkust väljaspool Tallinna ja see tuleb meil hästi välja. Järvamaa inimesed saavad peagi teha tööd ja vajalikke kaupu-teenuseid soetada värsketel pindadel tänapäevastes tingimustes,” räägib Parts.

Teises ja kolmandas hoones, mis valmivad tuleval suvel, on rendipinda kokku 4000 ruutmeetrit. Rendipindade suurused on vahemikus 100 – 2000 ruumeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles