Suvevolle hakkab jõudma lõpule

Anne Põder
Copy
Suvevolle Paide seitsmenda osavõistluse paremad mehed.
Suvevolle Paide seitsmenda osavõistluse paremad mehed. Foto: Kadri Toom

Eile õhtul mängiti Paide tehisjärve rannaspordikeskuse liivaväljakutel üle-eestilise võistlussarja Suvevolle VII etapp Eesti Pagari auhindadele.

Sportlikku suveõhtut jõudis turniiri eestvedaja Piret Reinfeldi sõnul nautima 13 naist ja 28 meest.

Eesti Pagari Suvevolle etapi võitsid Paides naistest Elizabeth Lindjärv, Maie Bernhard ja Krislin Virkoja.

Teiseks tulid Irene Virkoja, Maive Sibul, Jaanika Kamar ja Fransiska Malmre ning kolmandaks Anne Põder, Epp Sepp ja Kirsi Tamsalu.

Suvevolle Paide seitsmenda osavõistluse paremad naised.
Suvevolle Paide seitsmenda osavõistluse paremad naised. Foto: Kadri Toom

Meestest võidutsesid Mait Kohk, Kevin Kinev, Taivo Kivimäe ja Mihkel Jago.

Teise kohaga lahkusid Markus Salum, Alar Eelsaar ja Riko Tepo Teppan ning kolmanda kohaga Ilmar Mõttus, Kristofer Virkoja, Kaur Vilpuu ja Priit Kohk.

Suvevolle etappidest on osa võtnud 55 meest ja 27 naist

Enne viimast etappi juhib meeste edetabelit Järvamaal Tavo Taim 69 punktiga. Teda jahivad 66 punktiga kolm meest Veiko Tihemets, Markus Salum ja Mait Kohk. Viimasel etapil on kõik võimalik

Naistest juhtis siiani edetabelit Gertrud Alatare, keda eile Paides tööde ja tegemiste tõttu mängimas ei olnud, kuid kes tegi kaasa Kääriku etapil, mis läheb samuti punktiarvestusse. 78 punkti on naiste edetabelis hetkel Anne Põdral, 77 punkti Maie Bernhardil. Kõik nad pretendeerivad esikolmikusse. Nende kannul 73 punktiga Elizabeth Kattai ja Irene Virkoja

Viimane Suvevolle etapp toimub 28. juuli kell 18.00. Regisreerida tasub varakult ja arvestada, et õhtu tuleb pikk, sest toimuvad tõsised võrkpallilahingud ja üldautasustamine.

Viimane suvevolle etapp kannab nime Toom Auto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles