Projekt Õpsid pani paika eksklusiivse plaadiesitluskontserdi toimumisaja

Järva Teataja
Copy
Projekt Õpsid koosseisus (vasakult) Janeli Ait, Raigo Prants, Janno Nau, Evely Traublum-Rambi, Maa­ja Vilipõld ja Urmas Kaio on esinenud ka Alexela kontserdimajas.
Projekt Õpsid koosseisus (vasakult) Janeli Ait, Raigo Prants, Janno Nau, Evely Traublum-Rambi, Maa­ja Vilipõld ja Urmas Kaio on esinenud ka Alexela kontserdimajas. Foto: Facebook: Projekt Õpsid

Pedagoogidest koosnev bänd Projekt Õpsid on enda suve veetnud debüütalbumit "Akadeemikud" salvestades. Nüüd on asi sealmaal, et hakatakse mõtlema plaadiesitluskontsertidele.

Oma Facebooki lehel annab Projekt Õpsid teada, et üks eksklusiivne plaadiesitlus saab toimuma Järvamaa õpilasmalevate kokkutulekul 25. augustil. 

Bändi üks liikmeid, Järva-Jaani kooli direktor Raigo Prants rääkis juuli alguses, et pärast albumi ilmumist tuleb kindlasti ka esitluskontsert. Mõlgutatud on isegi üle-eestilisele tuurile mineku mõtteid. Prants täheldas, et neil on üsna hea meeskond ja häid abilisi ka väljaspool bändi koosseisu.

Prants märkis, et ühest küljest on plaadi välja andmine lihtsalt äge ja sümboolne, teisalt on see ka reklaam sellele, mida bändis kaasategevad Järva-Jaani ja Peetri kooli õpetajad enda koolides taotlevad.

Projekt Õpsid on Järva vallas asuvate Järva-Jaani gümnaasiumi ja Peetri kooli õpetajatest koosnev punk-rokk bänd. Bändis on esindatud on füüsikaõpetaja Janno, muusikaõpetajad Tarmo ja Janeli, inglise keele õpetaja Mart, inimeseõpetuse õpetaja Evely, klassiõpetaja Maaja, IT juht Urmas ning direktor Raigo Prants. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles