Endised õpilased jätkavad oma õpetaja jälgedes

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Tubli nelik: Anni Toompere (vasakult), Kerstin Laanemets, Hanna Taube ja Enelin Väisinen lõpetasid koos Eesti muusika- ja teatriakadeemia ning ei unustanud ka oma esimest õpetajat, tänu kellele nende muusikutee kord Türil alguse sai.
Tubli nelik: Anni Toompere (vasakult), Kerstin Laanemets, Hanna Taube ja Enelin Väisinen lõpetasid koos Eesti muusika- ja teatriakadeemia ning ei unustanud ka oma esimest õpetajat, tänu kellele nende muusikutee kord Türil alguse sai. Foto: Lisette Taube

Möödunud nädalavahetusel Tallinnas peetud Eesti muusika- ja teatriakadeemia lõpuaktusel jagus palju rõõmu, lilli ja liigutuspisaraid. Värsked bakalaureuse- ja magistrikraadiga muusikud said tähtsad paberid pihku.

Maja ees jagus pildistamist omajagu. Ikka nii, et lillesülemi ja diplomiga lõpetanu keskel, pereliikmed, sõbrad ja tuttavad kõrval seismas. Või siis ühispildid kursusekaaslastega. Ühe pildi peale sättisid end neli noort naist ja see telefoniga üles võetud foto saadeti ka Türi muusikakooli flöödi eriala õpetajale Viia Ivaskile (pildil). Kõik neli – Enelin Väisinen, Kerstin Laanemets, Hanna Taube ja Anni Toompere (endise nimega Ruugla – toim) olid Türi muusikakoolis Ivaski õpilased ning selle foto tegidki nad endisele õpetajale tänutäheks.

«Sellest oli ikka väga palju rõõmu! Mõnes mõttes tuli see mulle üllatusena, sest pidevalt ei jõua ju endiste õpilaste seas järge pidada. Aga kui see pilt koos tänusõnadega tuli, oli väga südantsoojendav näha, et neli minu õpilast koos lõpetasid,» rääkis Ivask.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles