Petankimängijatel on jäänud veel korra kokku tulla

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Erakogu

Järvamaa petanki seeriavõistluse viiendaks etapiks kogunesid mängijad Väätsale. Sarjas on aga jäänud mängida veel vaid üks osavõistlus- 4. augustil kl 18 Türil.

Võitjatena väljusid seeriavõistluselt viimasel korral Liisa Gritšenko, Ain Tamme ja Kalev Lillepea. Teise kohaga pidid leppima Ilme Mägi, Mati Tappo ja Ilmar Vainsalu. Kolmanda koha mängisid välja Heiki Tipp, Triin ja Kristo Randväli.

Peale viiendat etappi hoiavad üldarvestuses kindlalt esimest kohta 82 punktiga Anneli Suits, Enn Lehtpuu ja Ain Vilismäe. Teist ja kolmandat kohta jagavad 76 punktiga Viru-Nigula võistkond, keda esindavad Matti Vinni, Heili ja Vello Vasser ning võistkond Liisa kuhu kuuluvad Liisa Gritšenko, Kalev Lillepea ja Ain Tamme.

Üldarvestusse läheb sarja kuuest etapist kirja viis paremat. Olgu öeldud, et esikolmikule järgnevad võistkonnad, kes on vaid ühepunktiliste vahedega ehk võimalus esikolmikusse tõusta on veel paljudel.

Tasub teada, et Türi valla petankimängijad on tegusad olnud ka muudel rinnetel, näiteks Kohtla-Järvel korraldatud Eesti veteranide 55+ petankimeistrivõistlustel, kus tulid hõbedale. Meeskonda kuulusid Kalev Lillepea, Rein Rotberg ja Gennadi Prohhorov.

Foto: Erakogu

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles