Suvevollele võistlussarjas jätkus põnevust viimaste mängudeni

Anne Põder
Copy
  • Parimad selgusid kaheksa osavõistluse kokkuvõttes
  • Sel suvel lõi sarjas kaasa senisest enam mehi
  • Rannavolle suvi jätkub tiitlivõistlustega

Kaheksa teisipäeva on võrkpallurid Eestimaa eri paigus kokku saanud, et mängida Suvevolle turniiri võrkpallis. Järvamaa võrkpallurid selgitasid eile parimaid sel suvel viimast korda Paide rannaspordikeskuses.

Suvevolle Paide turniiride peakorraldaja Piret Reinfeld tõdes, et selguse saamiseks, kes on Järvamaa parimatest parimad suvevolletajad, tuli võistlejatel eile õhtul rannaliival olla viis tundi. "Kuni viimase punktini ei olnud veel selge, kes on Paide parim mees või naine. See oli nii mõnelegi tõsine eneseületus, sest viimastes mängudes tuli appi võtta kullisilmad, et ööpimeduses üldse palli näha," rääkis ta.

Viimase etapi võitsid naiste Gertrud Alatare, Anete Kõiv, Kirsi Tamsalu ja Margit Reinmets.

Meestest teenisid kõige kõrgemad kohapunktid Ilmar Mõttus, Alar Eelsaar ja Eduard Mäits.

Reinfeld märkis, et korraldajana jäi ta tänavuse turniiriga väga rahule ja tänas osalejaid emotsionaalsete mängude eest.

Kokku osales Suvevollel Paides 27 naist ja 56 meest. "Kui eelmise aastaga võrrelda, siis naiste osalus on jäänud samaks aga meeste osavõtt suurenes 20 võistlejaga," märkis ta.

Vastavalt igal etapil teenitud punktidele selgus võistlejate üldpingerida, kus naiste arvestuses võttis kindla võid alati pjedestaalile jõudnud Gertrud Alatare. Ta teenis turniiri lõpuks kokku 100 punkti. Teise koha saavutas 88 punktiga Anne Põder. Kolmas koht läks 85 punktiga Irene Virkojale, kes edestas sama punktisumma kogunud Maie Bernhardtit, kuid saavutas ühe teise koha enam kui konkurent.

Meeste turniiri võitis väga napi eduga Veiko Tihemets, kes suutis koguda 78 punkti. Tavo Taim, kes osales Paide suvevolle etappidel esmakordselt, pidi tunnistama ühepunktilist edu ja sai teise koha. Kolmas koht kuulus 74 punktiga Ilmar Mõttusele.

Reinfeld tänas viimasel etapil ka talle abiks olnud turniiri korraldajaid Kadri Toomi, Villi Vantsit, Gertrud Alataret ja Nele Mangmani. Samuti kohalikke asutusi ja ettevõtteid, kes andsid auhinnalauda kattes turniiri etappidele oma nime.

See aga ei tähenda Reinfeldi sõnul, et rannavolle suvi oleks läbi. Juba pühapäeval 2. augustil selguvad Paide rannaspordikeskuses Järvamaa meistrid naispaaride seas, 14. augustil toimub ööturniir segapaaridele ja 20. augustil Järvamaa meistrivõistlused segapaaridele. "Suvi kestab veel!" rõõmustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles