Järvamaa muutub augustis taas motomaakonnaks

Kuido Saarpuu
Copy
Külgkorviga mootorratturid kogunesid mullu Paidesse esimesele paraadile. Kehvale ilmale vaatamata tuli kolmerattalisi koos peremeestega kohale ligi 80.
Külgkorviga mootorratturid kogunesid mullu Paidesse esimesele paraadile. Kehvale ilmale vaatamata tuli kolmerattalisi koos peremeestega kohale ligi 80. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Augusti teises pooles on Järvamaale planeeritud mitu motoüritust.

20. augustiks loodavad külgkorvientusiastid kokku saada 102 kolmerattamist mootorratast.

Keskpäeval kogunetakse Paide muusika- ja teatrimaja parklas, kl 13 järgneb sellele motoparaad Paide-Väätsa-Türi-Taikse teel ja kl 14.30 läheb päev edasi Taikse seltsimaja ümbruses. On lasteala, saab kõhukinnitust, võimalusel saab end ka lõkketule ääres soojendada. Muusikat valib DJ Martineero ja päeva juhib legendaarne spordiajakirjanik Are Eller.

Mõned päevad hiljem, 21. ja 22. augustil tähistab Türi motoklubi Alempois Kihli motokeskuses aga oma 15. sünnipäeva.

Ruumipuudust ei teki. Kohe kõrval asub karjäär, kus on võimalik ujuda. Kindlasti püstitatakse ka saun, et leiliviskajad igavust ei peaks tundma. Läbi viiakse traditsioonilised mängud-võistlused. Taevasse lastakse ilutulestikku. 

Õhtuid sisustavad erinevad esinejad. Olemas on toitlustaja. Ühtlasi antakse teada, et krossirada on avatud kõimvõimalikele liikuritele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles