Spordiveteranid võistlesid Võrus

Kuido Saarpuu
Copy
Mida vilunumaks discgolf’´i-harrastaja muutub, seda enam täieneb tema spordivarustus.
Mida vilunumaks discgolf’´i-harrastaja muutub, seda enam täieneb tema spordivarustus. Foto: Urmas Luik

Nädalavahetusel toimusid Võrus Eesti seeniorispordi ja spordiveteranide liidu 53. spordimängud. Järvamaa tuli väikestest maakondadest teiseks.

 

Spordimängudel võisteldi kuuel alal - kergejõustik, võrkpall, tänavakorvpall, petank, discgolf ning mälumäng. Järvamaa koondis oli esindatud 40 sportlasega.

Koondarvestuses võeti alavõit discgolfis, kus võistlesid: Jüri Karus (meestest esikoht), Heiki Siider, Raido Kangur ja Piret Punapart. Tublid olid ka võrkpallurid, omas vanuseastmes tulid esimeseks nii M35+ mehed (võistkond mängis koosseisus: Ilmar Mõttus, Veiko Tihemets, Meelis Jasson, Kaimar Männigo, Hannes Reino-Alberi ja Mait Kohk) kui ka M55+ mängijad (Viljo Jüristo, Uno Lukas, Annes Sapp, Eiko Tasa, Enn Eelmäe, Taivo Kivimäe).

N35+ võrkpallinaistele kuulus seitsmes koht (Piret Reinfeld, Anne Põder, Maive Sibul, Ireen Lehtmets, Epp Sepp ja  Margit Reinmets).

Spordimängudel võisteldi kuuel alal - kergejõustik, võrkpall, tänavakorvpall, petank, discgolf ning mälumäng. Järvamaa koondis oli esindatud 40 sportlasega.

M 50+ korvpallis teeeniti kolmas koht (Allan Kiisk, Neeme Pahk, Mati Tetto, Raivo Päsmel). Sama kordus ka mälumängus (Alari Särgava, Askor Koit, Urmas Tarvis ja Aleksander Smatov).

Petankis saadi viies koht (Anne Sillama, Vallo Sillama ja Mati Tapo) ning kergejõustikkus oldi kokkuvõttes 13. kohal, kusjuures üksiktulemustelt tuli Lauri Lipp 60 m jooksus, esikohale, Anne Sillama oli kuulitõukes teine ning Mati Tapo odaviskes kolmas.

Kokkuvõttes tuli  Järvamaa II gruppi kuuluvate maakondade arvestuses teisele kohale. Võitjaks osutus Võrumaa ja kolmas koht läks Saaremaale.

Suurtest maakondadest tuli esimene koht Pärnumaale, kes kogus sama palju punkte kui Järvamaa, teine koht kuulus Tartumaale ja kolmas Viljandimaale. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles