Paide keskväljakul hakatakse öösel võrkpalli mängima

Anne Põder
Copy
Paide keskväljakule tuleb taas liiv ja võrkpalli mängitakse ka öösel.
Paide keskväljakule tuleb taas liiv ja võrkpalli mängitakse ka öösel. Foto: Gertrud Alatare

Et võimalikult otstarbekalt Eesti meistrivõistlusteks Paide keskväljakule paigaldatud rannavolleväljakuid ära kasutada, on 14. augusti õhtul Paides harrastajatele mõeldud turniir. 

Turniiri korraldava Paide võrkpalliklubi treener Piret Reinfeld ütles, et selline Ööturniir tuleb teist korda ja mängima on oodatud  segapaarid üle Eesti. "Segapaaridele on turniir seetõttu, et siis on võimalus mängima tulla nii meestel kui naistel. Nii pole kedagi eelistatud ega kellelegi liiga tehtud," lausus ta.

Reinfeld täpsustas, et mängitakse kahel väljakul. Pall pannakse mängu kell 20. "Hoiatan kohe, et mängida tuleb suure tõenäosusega ka ööune arvelt. See sõltub küll paaride arvust, kuid orienteerivalt oleme autasustamise kavandanud kella kolme ja poole nelja paiku," selgitas ta.

Õhtuhämaruses ja öösel tulede valgel on Reinfeldi sõnul mängida on hoopis teine asi kui päevavalgel. "See paneb mängijad teistsugusesse olukorda. Eks võidab see, kes suudab kõige erksam olla ja lisaks vastastele ka unest võitu saada," ütles ta naljatades.

Nagu segapaaride puhul ikka, moodustavad võistkonna üks mees ja üks naine. Paarilist vahetada turniiri kestel ei tohi ja mängida tuleb rannavõrkpallireeglite järgi.

Võistlustele kirjapanek algab reedel kell 19 ja viimane hetk seda teha on 15 minutit enne turniiri algust. Reinfeld lisas, et võistlussüsteem selgub kohapeal võistkondade arvu järgi. "Ootan kõiki võkpallisõpru osalema. Need, kellele tundub selline sportlik katsumus liiast olevat, võivad tulla kaasa elama ja osalejaid ärkvel hoidma," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles