Lastepõneviku staariks sai Väätsa poiss

Kuido Saarpuu
Copy
Kimi Reiko Pilipenko
Kimi Reiko Pilipenko Foto: Urmas Glase

Laitse Raadiojaama hoones algasid 3. augustil Jaak Kilmi lastepõneviku “Tagurpidi torn” võtted. Olgu öeldud, et filmi üheks peaosaliseks on Väätsa poiss Kimi Reiko Pilipenko (filmis Siim), kes valiti filmi castingute kaudu.

“See on hea tunne, kui pärast pikka ootamist ja ettevalmistust saab lõpuks võtetega alustada. Mulle on juba lapsepõlvest alates meeldinud erinevad seiklusfilmid ja põnevikud – seda on ka “Tagurpidi torn”,” kommenteerib Kilmi.

 “Tagurpidi torn” räägib viieliikmelise lastekamba suvest unises Lõuna-Eesti külas, kus ainukest lõbu pakub hängimine ja mängimine mahajäetud tootmiskompleksis. Ühel päeval keelatakse lastel seal viibimine ära, kuid kamba pealik Kristjan ning tema sõbrad Ariel, Loore, Mia-Margot ja Siim otsustavad keelust üle astuda ja suunduvad salaja tagasi territooriumile. Kompleksi valvur Elmar annab sellest teada lastevanematele, kuid need ei jõua oma argitoimetuste kõrvalt lastel silma peal hoida. Ühel päeval juhtub kompleksi valvuriga õnnetus – lapsi jälitanud Elmar kukub sügavasse auku ja vajab väljapääsemiseks kõrvalist abi. Kui ühise eesmärgi nimel otsustab kamp mehe pantvangiks jätta, leiab Kristjan end karmist vastasseisust oma parimate sõpradega. Mida teha? Kas riskida pahandusega kodus või päästa elu? Otsuse edasilükkamine muudab asjad ainult hullemaks. Kristjanil jääb lahendada küsimus - mis on õige ja mis on vale?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles