Kurjad ilmad ootavad oma vihmavarju alla erinevaid üritusi

Anne Põder
Copy
Festival ootab kurjadest ilmadest hoolimata.
Festival ootab kurjadest ilmadest hoolimata. Foto: Järva Arengu Partnerid

Augustikuu on jõudnud juba poole peale ning lähenemas on september. Juba kuu aja pärast algab Järvamaal Kurjailma festival, mis koondab kokku maakonnas sel ajal toimuvad üritused.

MTÜ Järva Arengu Partnerid konsultant Sille Pudel rääkis, et praeguseks on festivali kavas peaaegu 30 üritust ning ürituste nimekiri täieneb iga päev. "Festivali kavast leiab erinevad elamusi pakkuvaid või erineva suunitlusega üritusi kogu perele, näiteks koolitused, käsitöötoad, laadad, matkad, kontserdid, näitused, peod, spordisündmused,  tervise üritused, toidupakkumised ja palju muud," märkis ta.

Samas tõdes Pudel, et häid üritusi mahub Kurjailma festivali sümboliks oleva punase vihmavarju alla palju. "Seega kutsun kõiki, kes pakuvad elamusi või kel on plaanis korraldada ajavahemikus 19. september kuni 30. november Järvamaal üritusi, lisama need festivali ürituse kavva," lausus ta.

Põhjusena, miks seda võiks teha, tõi Pudel välja ennekõike suurema tähelepanu. "Üritusi ühe vihmavarju alla koondades saame kogu sündmuste paketile suuremat reklaami ja tähelepanu. Välja pakutava ürituse saab kirja panna festivali kodulehel www.kurjailma.ee," täpsustas ta.

Need, kes on oma ürituse festivalile juba üles andnud või need, kes kavatsevad seda veel teha, on kõik oodatud osa saama 27. augustil kell 17 Roosna-Alliku mõisas toimuvast  Kurjailma festivali teabepäevast. "Teabepäevale on vajalik eelregistreerimine festival@kurjailma.ee hiljemalt 25. augustiks," lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles