Türil selgitatakse välja tublimad haridustöötajad

Järva Teataja
Copy
EESTI,01SEP18
Paalalinna kool. Esimene koolipäev.
ELMO RIIG/Sakala
EESTI,01SEP18 Paalalinna kool. Esimene koolipäev. ELMO RIIG/Sakala Foto: Elmo Riig

Türi vallavalitsus kuulutas välja konkursi Türi valla haridustöötaja 2020, millega soovib tunnustada kolme haridustöötajat, kelle eelmise õppeaasta panus hariduseesmärkide saavutamisel on olnud silmapaistev ning kelle igapäevane tegevus haridustöötajana on kogukonnas tunnustatud.

Konkursile võib esitada Türi valla üldhariduskoolis, huvikoolis ning koolieelse lasteasutuse töötaja või isiku, kelle töö või tegevus on seotud õpetamise, kasvatamise või haridusasutuse arendamisega.

Põhjendatud ettepanekuid haridustöötajate premeerimiseks võivad teha kõik asutused või isikud. Iga isik või asutus saab esitada ainult ühe kandidaadi.

Türi valla haridustöötaja 2020 aunimetuse ja preemia saajaid ning nominente tunnustatakse 5. oktoobril toimuval tänuüritusel.

Tähtajaliselt esitatuks loetakse ettepanekud, mis on esitatud Türi vallavalitsuse kantseleisse või e-postile vallavalitsus@tyri.ee hiljemalt 21. septembril kell 12.

Konkursi laureaadid valib välja kolmeliikmeline ajutine komisjon, laureaadid kinnitab komisjoni ettepanekul Türi Vallavalitsus.

Kandidaate hinnatakse eelkõige kandidaadi esitaja kirjaliku ettepaneku alusel. Kandidaadi esitaja peab ettepanekus välja tooma kandidaadi isikliku panuse Türi valla hariduselu edendamisel ja hariduseesmärkide saavutamisel ning põhjendama, miks kandidaat väärib Türi valla hariduspreemiat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles