Projekt Õpside debüütalbum jõudis trükki

Järva Teataja
Copy
Projekt Õpsid koosseisus (vasakult) Janeli Ait, Raigo Prants, Janno Nau, Evely Traublum-Rambi, Maa­ja Vilipõld ja Urmas Kaio on esinenud ka Alexela kontserdimajas.
Projekt Õpsid koosseisus (vasakult) Janeli Ait, Raigo Prants, Janno Nau, Evely Traublum-Rambi, Maa­ja Vilipõld ja Urmas Kaio on esinenud ka Alexela kontserdimajas. Foto: Facebook: Projekt Õpsid

Järva-Jaani ja Peetri kooli õpetajast koosneb bänd Projekt Õpsid annab Facebooki vahendusel teada, et nende debüütplaat on jõudnud trükki ning näeb ilmavalgust juba loetud päevade pärast.

"Meie plaat "Akadeemikud" on alates neljapäevast trükkimises Baltic Disc OÜ-s ning jõuab peatselt meie kallite hooandjateni ja kõigi huvilisteni. Alates septembrist on meie albumi materjal kätte saadav ka Spotify's ja teistes kanalites," kirjutab bänd Facebookis. 

Esikalbumi ilmumise puhul minnakse ka tuurile, mille käigus tiirutatakse Järvamaal ja Lääne-Virumaal. Paides astutakse uute lugudega üles 28. augusti õhtul. Rohkem teavet leiab Projekt Õpside Facebooki lehelt

Bändi üks liikmeid, Järva-Jaani kooli direktor Raigo Prants, ütles juunis, et tegutsenud on nad poolteist aastat. Selle aja jooksul pole sugugi ainult kavereid mänginud, vaid ka ise laule kirjutanud. Tundus, et nüüd on õige hetk kaheksa lugu plaadina välja anda.

Projekt Õpsid on Järva vallas asuvate Järva-Jaani gümnaasiumi ja Peetri kooli õpetajatest koosnev punk-rokk bänd. Bändis on esindatud on füüsikaõpetaja Janno, muusikaõpetajad Tarmo ja Janeli, inglise keele õpetaja Mart, inimeseõpetuse õpetaja Evely, klassiõpetaja Maaja, IT juht Urmas ning direktor Raigo Prants. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles