Järva-Madise külaselts kutsub üles toetama põlengu üle elanud peret

Järva Teataja
Copy
Kuuri põleng Järva-Madisel, mida käis kustutamas ka Järva-Jaani vabatahtlik päästekomando
Kuuri põleng Järva-Madisel, mida käis kustutamas ka Järva-Jaani vabatahtlik päästekomando Foto: Instagram: @jjaanivpk

Pühapäeval kell 22.53 said päästjad väljakutse Järva valda Järva-Madise külla, kus oli süttinud garaaž koos seal olnud autoga. Nüüd palub Järva-Madise külaselts abi, et põlengus hulga maist vara kaotanud eakale perele appi minna.

"Pöördume sel korral Teie poole abipalvega. Nimelt kaotas pühapäeva öösel vastu esmaspäeva üks meie küla eakas pere tulekahjus olulise osa igapäevases kasutuses olevast varast. Auto, talvine küttematerjal, kõik majapidamises kasutuses olnud tööriistad, koha, kus kõiki majapidamises vaja minevaid asju hoida," selgitab külaselts Facebooki postituses.

"Ehmatus oli väga suur, kahju samuti. Inimestega on õnneks kõik korras, elukoht on olemas, tänu jumalale. Ühe erakordselt lahke inimese abiga on õnnestunud leida ka auto, et pääseda uuesti liikuma. Siiski on veel väga palju muret ning tegemist. Asjad muudab ka keeruliseks see, et kindlustus ei kata kahjusid."

Külaselts vahendab, et paljud Järva-Madise inimesed ja külaselts andsid juba õnnetuse ööl teada, et soovivad appi tulla. Koristustöödeks ja kuuri vähimal määral taastamiseks on selts otsustanud kutsuda kõiki lehe jälgijaid, fänne, toetajaid ja lahkeid inimesi üles annetusi tegema.

Eaka pere toetuseks saab teha ülekande Järva-Madise külaseltsi kontole EE921010220276692229 (selgitus: läheme appi).

Head sõbrad! Pöördume sel korral Teie poole abipalvega. Nimelt kaotas pühapäeva öösel vastu esmaspäeva üks meie küla...

Posted by Järva-Madise Külaselts on Kolmapäev, 26. august 2020
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles