Uus nädal algab soojalt ja vihmaselt

Järva Teataja
Copy
Pärnu rand, sügis, vihmapilved, vihm.
Pärnu rand, sügis, vihmapilved, vihm. Foto: Mailiis Ollino

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb uue nädala alguses kuni 22 kraadi sooja.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja vihmasadu liigub üle Eesti kirdesse. Puhub idakaare tuul 4-10, puhanguti kuni 14, enne keskööd saartel kuni 17 m/s, pärast keskööd pöördub Lõuna-Eestis edelasse. Sooja on 8-13, rannikul kuni 16 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Tuul pöördub läänekaarde, saartel lõunakaarde ja puhub 2-8 m/s, ennelõunal Ida-Eestis puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 17-22 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul, pärast keskööd idakaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 6-11, rannikul kuni 15 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm ning mitmel pool sajab hoovihma. Puhub põhja- ja kirdetuul 3-8, saartel kuni 11 m/s. Sooja on 16-19 kraadi. 

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub põhjakaare tuul 2-8, rannikul kuni 11 m/s. Sooja on 4-9, rannikul kuni 14 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub kirdetuul 2-8, rannikul kuni 11 m/s. Sooja on 17-22 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles