Evely Kaasiku kaitses orienteerumissprindis meistritiitlit ja võitis lisaks hõbeda ja pronksi

Copy
Tänavustel Eesti meistrivõistlustel orienteerumise sprindi autasustamispoodiumile tõusid hõbedal Emily Raudkepp (vasakul), kullavõitja Evely Kaasiku ja pronksil Teele Telgma.
Tänavustel Eesti meistrivõistlustel orienteerumise sprindi autasustamispoodiumile tõusid hõbedal Emily Raudkepp (vasakul), kullavõitja Evely Kaasiku ja pronksil Teele Telgma. Foto: Juho Westerlund

Järvamaa orienteerumisklubi JOKA orienteeruja Evely Kaasiku kaitses üleeile Narvas orienteerumisjooksu Eesti meistrivõistlustel edukalt mullu võidetud meistritiitlit.

Naiste põhiklassi 2,47 kilomeetrisel ja 27 kontrollpunktiga rajal oli stardis 29 naist. Evely Kaasiku juhtis seda võistlust algusest lõpuni ja vahe järgmistega oli sprindi mõttes mäekõrgune - ta edesatas hõbemedalivõitjat enam kui poolteise minutiga.

"Täna olid punktid tihedalt ja rada pakkus väga palju suunamuutuseid. Kiire kaardilugemine ja otsuste langetamine oli esmatähtis. Suuremalt jaolt see õnnestus. Üks suurem umbes 15 sekundiline viga sattus siiski sisse. Füüsiliselt oli tunne pigem kehv, kuid rada ei pakkunud õnneks ka võimalust kiireks jooksuks, sest nii-öelda nikerdamist oli väga palju ja see tõmbas keskmise tempo väga madalaks. Ülekaalukas võit oli üllatav," ütles Evely Kaasiku võistlust kommenteerides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles