Järvalasest koolidirektor kandideerib aasta õppija konkursil

Järva Teataja
Copy
Paide muusikakooli lõpuaktus, esiplaanil Lauri Lugu
Paide muusikakooli lõpuaktus, esiplaanil Lauri Lugu Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti täiskasvanute koolitajate assotsiatsioon Andras asus valima konkursi «Aasta õppija 2020» rahva lemmikut. Teiste seas kandideerib tiitlile ka Paide muusikakooli direktor Lauri Lugu. 

Andrase kodulehel on Lugu kohta kirjas, et ta on üks paljudest, kelle haridustee jäi pooleli, kui oli pärast keskkooli lõpetamist suundunud edasi õppima. Tema lugu on aga inspireeriv ja õpetlik – vahel viib just südamega tehtud töö ja armastus valdkonna vastu meid õigetesse kohtadesse.

Aktiivse inimese ja hea juhuse tahtel asus Lauri Lugu tööle Paide muusikakooli, kust leidis koolijuhi- ja õpetajaameti kõrvalt aega ja jõudu astuda TÜ Viljandi kultuuriakadeemiasse ning omandas seal bakalaureusekraadi koolimuusika erialal. Praegu on tal käsil magistriõpingud Tartu ülikoolis kunstide ja tehnoloogia õpetaja erialal. Selle kõrvalt tegeleb Lugu muusika kirjutamisega ning täiendab end haridusasutuse juhtimises ja õpetamises.

Optimistlik hoiak, õpihimu ja õppimisest saadud kindlustunne on kujundanud Lauri Lugust kogukonnas hinnatud ning armastatud koolijuhi ja muusiku. Ka Paide muusikakool on tema käe all saanud uue imago ja värske hingamise.

Pikemalt saab lugeda andras.ee.

Sel aastal on aasta õppija tiitlile esitaud 153 kandidaati. Kõigi maakonna aasta õppija tiitli laureaatide seast valitakse välja rahva lemmik.

Hääletamine kestab 7.–20. septembrini. Arvesse läheb üks hääletaja hääl oma lemmikule.

Oma lemmiku poolt saab hääletada SIIN.

Rahva lemmikut ja teisi tiitlisaajaid tunnustab Andras 9. oktoobril täiskasvanuhariduse tänuüritusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles