VIDEOLUGU ⟩ Eesti tüdruk tantsib täna Austrias 2 kilomeetri kõrgusel

Kuido Saarpuu
Copy

Austrias Salzburgi tantsuakadeemias tantsu ja koreograafia erialal õppiv Paidest pärit Deelia Jõgi võttis ette väga suure julgustüki- kõrgusehirmu trotsides lööb ta kaasa fotoprojektis, kus tema ülesandeks on modellina maa ja taeva vahel erinevaid poose võtta.

 

Koroonakevade järgset suve veedavad inimesed erinevalt- kes teeb kõik selleks, et kadumaläinud head füüsilist vormi taastada, kes võta oma ellu uusi väljakutseid ja on paremas vormis kui kunagi varem. Tantsutudeng Deelia Jõgi kuulub viimaste sekka.

Deelia Jõgi selgitas, et lennuka fotoprojekti juurde jõudis ta ühe Austria fotograaf Daisy Seilern kaudu, kes on kehakontrollist rääkiva raamatu tarbeks üle maailma erinevaid artiste pildistamas. „Ta pildistab oma kehaga töötavaid inimesi ja teeb seda väga ekstreemsetel viisidel,“ selgitas ta. „Nii pääsesid raamatusse valdavalt ekstreemsportlased, akrobaadid ja tsirkuseartistid. Mind paluti projektis osalema esialgu vaid tantsijana. Sellisena tegime ka esimesed pildid, koostöö toimis ja seejärel küsis fotograaf minult küsimuse- kas oleksid valmis ka midagi ekstreemsemat tegema.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles