Uurimise all olev linnajuht keeldub tagasi astumast

Tiit Reinberg
Copy
2017. aastal 29. oktoobril valis Paide linnavolikogu esimeheks keskerakondlase Aivar Tubli (vasakult teine). Toona plaksutasid selle uudise peale tema koalitsioonikaaslased Janis Tikk (vasakul), Hannes Soonsein ja Raivo Raja. Nüüd tuleb otsustada, kas Tubli saab esimehena jätkata.
2017. aastal 29. oktoobril valis Paide linnavolikogu esimeheks keskerakondlase Aivar Tubli (vasakult teine). Toona plaksutasid selle uudise peale tema koalitsioonikaaslased Janis Tikk (vasakul), Hannes Soonsein ja Raivo Raja. Nüüd tuleb otsustada, kas Tubli saab esimehena jätkata. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide linnavolikogu Keskerakonda kuuluv esimees Aivar Tubli ütles, et talle esitati esmaspäeval kahtlustus kelmuse toimepanekus. «Kelmus seisnevat selles, et ma esitlesin ennast Riho Naerisele Paide linnavalitsuse esindajana ning tellisin temalt Paide linnavalitsuse nimel Viisu viinavabriku korstna varemete koristamise ja äraveo,» selgitas ta.

Tubli sõnas, et ta ei tunnistanud ennast esitatud kahtlustuses süüdi. «Ma ei ole mulle etteheidetavat tegu toime pannud. Ma ei ole kunagi tellinud Riho Naeriselt Viisu viinavabriku korstna varemete koristamist või äravedu. Samuti ei ole ma jätnud kellelegi muljet, nagu esindaksin selles küsimuses Paide linnavalitsust. Viimane väide tundub lihtsalt absurdne, kuna selle tõepärasus on ju lihtsasti kontrollitav,» lausus ta.

Tubli sõnas, et on alates 2005. aastast MTÜ Viisu Külaselts juhatuse liige. «Ühes külaseltsiga oleme pikka aega ja ka veel käesoleva aasta suvel seisnud viinavabriku renoveerimise eest. Selleks oli isegi esitatud PRIA-le taotlus toetuse saamiseks, millele saabus vastus juba pärast viinavabriku vare haihtumist, seetõttu tuli ka meile see halva üllatusena,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles