Järvamaal alustab Ettevõtete Akadeemia

Kuido Saarpuu
Copy
Keevitamine. Illustratiivne.
Keevitamine. Illustratiivne. Foto: Dmitri Kotjuh

SA Järvamaa Arenduskeskus kutsub ellu maakonna väike- ja keskmise suurusega tootmisettevõtetele suunatud koolituste sarja „Järvamaa Ettevõtete Akadeemia“

 

Avaseminar toimub 16. septembril Paide Muusika- ja Teatrimajas. Algus kell 15.

Järvamaa Ettevõtete Akadeemia on Järvamaa Arenduskeskuse poolt organiseeritud koolituste ja seminaride sari eesmärgiga pakkuda ettevõtlusalast tuge ja uusi teadmisi tegutsevatele tootmisettevõtetele.

Esimese kohtumise teemaks on  „Eesti omavalitsuste võimalused kohaliku ettevõtluse toetamisel“ – Teemat avab Tartu Ülikooli majandusteaduskonna lektor Jaan Looga, PhD. Seminari teises pooles toimub Järvamaa ning naabermaakondade kohalike omavalitsuste juhtide paneel.

Sihtrühm: Järvamaa tootmisettevõtted, mis tegutsevad ennekõike puidu-, metalli- või toidutootmise valdkonnas.

Igal kohtumisel keskendutakse erinevale teemale, toote arendusest tööstuse automatiseerimiseni ja digitaliseerimiseni, personalijuhtimisest finantsjuhtimiseni. Sarjast leiavad endale huvipakkuvat nii tootmisettevõtete eestvedajad kui ka keskastmejuhid. Kooskäimiste peamine eesmärk on omavahel praktiliste kogemuste vahetamine, kontaktide loomine ja koostöövõrgustiku elavdamine.

Kuni 2021. aasta maini (k.a.) iga kuu kolmandal kolmapäeval kell 15 ehk kord kuus aset leidvad "Järvamaa Ettevõtete Akadeemia" loengud toovad kohalikele tootmisega tegelevatele ettevõtjatele koju kätte valdkonna asjatundjad ja praktikud. Koolitajateks on valitud oma ala tipud, kelle põhifookus on praktilisusel. Loodame ettevõtjale pakkuda just seda, mida ta täna enim vajab ja ootab.

Sihtrühm: Järvamaa tootmisettevõtted, mis tegutsevad ennekõike puidu-, metalli- või toidutootmise valdkonnas.

Osalema on oodatud eeskätt need tegutsevad tootmisettevõtted, kel on oma tooted ja teenused valmiskujul olemas, kuid on soov täiendada enda teadmisi tootmise ja selle kvaliteedi juhtimisest, turundusest, automatiseerimisest, digitaliseerimisest, telemaatikast logistikast jms.

Akadeemia loengud aastal 2020:

·       kolmapäeval, 21.oktoobril kell 15.00-17.00 /Türi Kultuurikeskuses. Teema „Räägime

rahast“

·       kolmapäeval, 18.november kell 15.00-17.00 /Järva-Jaani Kultuurimajas. Teema „Ettevõtlus ja innovatsioon“

·      kolmapäeval, 16.detsember kell 15.00-17.00 /Hindreku turismitalu. Teema „Telemaatika. Transport ja logistika“

"Ettevõtluse akadeemia" loengutel osalemine on tasuta.

Osalemine vaid registreerumise alusel, grupi suurus on piiratud.

Esimese loengu osalemisavaldus palume täita hiljemalt 10. septembriks 2020  SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles