Eesti paremuselt teine neljarattalise tsikli ohjaja tuleb Paidest

Anne Põder
Copy
Sander Lakiza (vasakul) ja tema isa Dmitri Lakiza raske töö tehnika ja kiiruse timmimisel sai sel aastal vääriliselt autasustatud.
Sander Lakiza (vasakul) ja tema isa Dmitri Lakiza raske töö tehnika ja kiiruse timmimisel sai sel aastal vääriliselt autasustatud. Foto: Erakogu

Eile lõppesid Lange motokeskuses Castrol Eesti motokrossi meistivõistlused ning selgusid selle hooaja parimad külgkorvide ja quadide sõitjad. Paide noormees Sander Lakiza tõestas taas kord, et on võimeline oma ala tippudega võrdselt sõitma ning kindlustas meistrivõistluste arvestuses omale hõbedase tiitli.

Neljarattalistel võistlustsiklitel ehk Quadidel sai võistlussarja esikoht selgeks juba eelmisel etapil kui Kevin Saar (Yamaha, Pärnu MC) võitis neljanda etapi järjest. Tema võistles Lange etapi ajal juba Prantsusmaal.

See andis sellel hooajal esimest korda konkurentidele võiduvõimaluse ja seda kasutas kõige paremini ära Martin Filatov (Honda, Kagu MK), kellele oli see tervislikel põhjustel alles esimene Eesti meistrivõistlust etapp sel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles