Kergliiklustee kiskus Paide linnavalitsuse maavahetusskandaali (2)

Urmas Glase
Copy
Aasta tagasi raius Viisu talunik Ilmar Kotselainen nagu rauda, et tema kergliiklusteed oma maale ei tahtnud aga Paide linnavalitsus saatis pole ehitajad peale enne, kui maa asjus kokkulepped sõlmitud ja notari juures on käidud.
Aasta tagasi raius Viisu talunik Ilmar Kotselainen nagu rauda, et tema kergliiklusteed oma maale ei tahtnud aga Paide linnavalitsus saatis pole ehitajad peale enne, kui maa asjus kokkulepped sõlmitud ja notari juures on käidud. Foto: Dmitri Kotjuh

«Paide linnavalitsus soovib minult Vodja–Viisu kergliiklustee alla jäävat maad pettusega välja kaubelda!» põrutas Viisus 17. aastat talu pidav Ilmar Kotselainen.

18. augustil sõlmis Paide linnavalitsus ehitusettevõttega Nordpont lepingu Vodja–Viisu kergliiklustee ehituseks. Nädal hiljem lõi ehitaja kopa maasse ja lepingu järgi peab 25. novembriks 2,1 kilomeetrit kergliiklusteed olema lindilõikamiseks valmis. Projekt läheb Paide linnale maksma üle 313 000 euro.

Üle poole kergliiklusteest tuleb Viisus elava taluniku Ilmar Kotselaineni põldudele. Enne ehitamist pidas linnavalitsus maaomanikuga läbirääkimisi maadevahetuse üle.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles