“Jõulutunnel” ootab ettepanekuid abivajajate toetamiseks

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Jõulutunnel
Jõulutunnel Foto: Internet

Juba 1999. aastal käivitunud ETV heategevussaade “Jõulutunnel” jätkab oma missiooni ka tänavu. Septembri lõpuni oodatakse organisatsioonidelt taotlusi abivajajate toetamiseks.

Jõulupüha traditsiooniline heategevusprogramm “Jõulutunnel” on kahekümne aasta jooksul vaatajate abil toetanud vähekindlustatud peresid, varjupaiku ja Toidupanka ning olnud aastaid laste ravi leevendaja. Heategevussaate toel on soetatud mitmesuguseid meditsiini- ja füsioteraapilisi seadmeid ning tõstatatud ühiskonnas olulisi teemasid.

Ka sel aastal soovib ETV koos vaatajatega pakkuda toetust olulise sotsiaal- või terviseprobleemi lahendamisel, mis on seni liiga vähe tähelepanu saanud või vajab lisatuge olemasoleva süsteemi kõrval. “Annetuste eest soetatav seade või pakutav tegevus võiks potentsiaalselt jõuda võimalikult paljude inimesteni,” selgitab “Jõulutunneli” produtsent Margus Saar ja lisab, et algatuse eesmärk peaks olema selgelt mõistetav ja tulemus mõõdetav.

Annetuste eest soetatav seade või pakutav tegevus võiks potentsiaalselt jõuda võimalikult paljude inimesteni

“Jõulutunnel” toetab oma tegevusega laiemaid teemasid, seetõttu võiks saate partner olla sihtasutus, mittetulundusühing või heategevusorganisatsioon, kellega koostöös jõuaks abi võimalikult paljudeni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles