Valeri Homin näitas hobikrossisarjas head minekut

Kuido Saarpuu
Copy
Motokross
Motokross Foto: Karli Saul

Laupäeval toimus Pikametsa krossirajal „Rakvere Motokross 2020“ mis oli ühtlasi EHKK karikasarja neljandaks etapiks. Pikametsa rada meelitas kokku pea 200 võistlejat ja ilmataat soosis võidusõitu pilvealuse kuiva ilmaga.

 

MX40+MX50 klasside ühisstardi järel tegi metsa kajades esimesed kõrged õhulennud Avo Ärm viies võistlejate „rongi“ esimesele ringile. Finishisse tulles suutis Ärmist mööduda järvalane Valeri Homin, kes võttis esikoha kahesekundiga Ärmi ja Klettenbergi ees. MX50arvestuses kihutas üle finishijoone esimesena Jaan Tang. Teises stardis kordus sama stsenaarium kui Ärm esimesena rajale tuiskas ja sel korral lõppes tihe rebimine Hominiga Ärmi kasuks, samuti kahe sekundiga. Teise sõidu parem koht aga andis päeva kokkuvõttes võidu Avo Ärmile, teine oli Valeri Homin ja kolmas, teises sõidus Ain Klettenbergi edestanud Marko Saar. MX50 klassis ei lasknud Jaan Tang gaasi maha ning korjas maksimumpunktid ning etapivõidu. Teise koha samuti identsete tulemustega saavutas Raul Orumaa ja kolmanda Andres Haramaa.

EHKK karikasarja viimane etapp ja samal ajal põnev „Eesti Liivakuningas 2020“ toimub juba 3.oktoobril 2020, Saku Männiku krossirajal. Rohkem infot www.ehkk.ee. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles